OFFICIAL SITE FC NABIL RAJA LAWAK 2
 
PortalPortal  HomeHome  MemberlistMemberlist  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Move Topics -> Correct Thread

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mona
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 269
Join date : 2008-04-14
Age : 42
Location : kat mana saje aku suka...

PostSubject: Move Topics -> Correct Thread   Wed Jun 18, 2008 6:39 pm

Assalamualaikum & Salam Ceria buat semua...

Nampak gaya ahli2 kat sini sungguh teruja nak post dan reply artikel termasuk akak Laughing
Akak notice ada cerita dalam topic dah tak relate dengan topic, dan ada topic created dekat thread yg tak berkenaan. So akak cadangkan kita sama2 berkongsi cerita mengikut topic forum. Kalau terkeluar sikit dari topic kita cuba control emosi kita. Even akak pun kekadang terbabas.

Akak dah PM Admin dan cadangkan padanya untuk susun semula thread forum nie. Maybe kita boleh ada satu thread utk borak kosong sesame kita; tanpa mengganggu thread yg sedia ada.

Buat masa kini, akak dah move some of topics ke dlm thread yg sepatutnya atau thread yg hampir2, dan mana2 topic yg akak rasa kurang relate atau rasanya thread yg sedia ada takde kena mengena langsung, akak move ke thread info & news; sementara menunggu Admin create thread baru dan susun semula thread yg sedia ada.

So kengkawan… selamat berforum…
Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 122
Join date : 2008-03-19
Age : 50

PostSubject: Re: Move Topics -> Correct Thread   Thu Jun 19, 2008 10:21 pm

ok nanti bro seattlekannnn la nie busy sikittt nak kena bagi tumpuannn kat benda lain hehhe
Back to top Go down
View user profile http://nabilfc.bigforumpro.com
Lu PK la sendiri...
Lu Pikiaq Member
Lu Pikiaq Member
avatar

Posts : 252
Join date : 2008-05-06
Age : 34
Location : clunk, selangor...

PostSubject: Re: Move Topics -> Correct Thread   Fri Jun 20, 2008 2:32 pm

let's.... enjoyyyyy...... sunny sunny

Lu PK la sendiri.... king
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Move Topics -> Correct Thread   

Back to top Go down
 
Move Topics -> Correct Thread
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Can't move Topics/Posts?
» Any way to move multiple topics?
» Wayne Rooney [Looks like Mr Potatohead -is a total tosspot)] Thread
» Ryan Giggs (is a twat) thread.
» The Berlin Forest Boy 'Ray' (Speculative Thread!)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Macam-Macam Citer-
Jump to: